Reserveer
Direct >

Vanaf nu op onze menukaart aan Tafel geserveerd door gastvrouw Pascalle…groente uit eigen tuin ….Sauce Bearnaisse en natuurlijk dikke friet…

Klassieke keuken gekookt door Marcus met een fining touch…..of met herfstruffel …..heb je er zin in???? Ik werk met het beste rundvlees, nu uit New Zealand 180 dagen grainfread

Chateaubriand is een runderbiefstuk van ruim 200 gram. De biefstuk wordt uit de kop van een ontvliesde ossenhaas gesneden en geslagen of geplet tot een dikte van een goede 3 cm.

De naam komt van François René de Chateaubriand, Frans schrijver en politicus. De kok van de vicomte de Chateaubriand zou voor het eerst een dergelijke biefstuk hebben bereid. Het vlees is afkomstig van het kleinhoofd van een rund. Dit bevindt zich in het achterkwartier boven het zogenaamde groothoofd en de kogel. Het kleinhoofd is een mals stuk vlees, waar tevens tournedos uit wordt gesneden.

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve mensen, Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 28.februari

Lieve gasten, “back to normal??”. Wat is dat! Zelfs de natuur is van slag. De ene week staan we op de schaatsen en lopen we in de sneeuw en de andere week wandelen we in een t-shirt. Het is alweer eind februari . De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We […]

16.02.2021