Reserveer
Direct >

Vanaf nu op onze menukaart aan Tafel geserveerd door gastvrouw Pascalle…groente uit eigen tuin ….Sauce Bearnaisse en natuurlijk dikke friet…

Klassieke keuken gekookt door Marcus met een fining touch…..of met herfstruffel …..heb je er zin in???? Ik werk met het beste rundvlees, nu uit New Zealand 180 dagen grainfread

Chateaubriand is een runderbiefstuk van ruim 200 gram. De biefstuk wordt uit de kop van een ontvliesde ossenhaas gesneden en geslagen of geplet tot een dikte van een goede 3 cm.

De naam komt van François René de Chateaubriand, Frans schrijver en politicus. De kok van de vicomte de Chateaubriand zou voor het eerst een dergelijke biefstuk hebben bereid. Het vlees is afkomstig van het kleinhoofd van een rund. Dit bevindt zich in het achterkwartier boven het zogenaamde groothoofd en de kogel. Het kleinhoofd is een mals stuk vlees, waar tevens tournedos uit wordt gesneden.

Gerelateerde berichten


Take Away Box

Lieve gasten, Een keertje iets anders, dan je gebruikelijke menu op tafel zetten, is een makkie met onze Home Box. Alleen een beetje liefde toevoegen en je kunt genieten van een heerlijk diner. Voor de gasten die nog aarzelen om een home box te halen, een kleine uitleg over datgene wat u verwachten kan. In […]

05.01.2022

Take Away

Marcus Gastronomie voor thuis   Het nieuwe kabinet stond helaas niet aan onze kant en wij moeten dus nog geduldig wachten op de volgende persconferentie. Geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen want het raakt een beetje op.  Ook deze week hebben we weer onze gastronomie voor thuis. Buiten ons Take Away menu […]

05.01.2022
Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

 Bezige bijtjes

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert. Rust De Kerstdagen zijn nu achter de rug. Na de laatste klap die […]

30.12.2021