Reserveer
Direct >

8 verse schotes Coquilles / 2 stronken belge witlof

2 vastkokende aardappels/ 1 eetlepel mayonaise /1 eetlepel bieslook / 1 teelepel Tabernas Olijfolie

1 dl kipfond /1 dl truffelblokjes / 1/2 dl Aceto Balsamico 12 jaar gerijpt /1 dl Tabernas Olijfolie

Maak de Coquilles los ,spoel ze schoon /dep  ze droog

maak de witlof schoon

kook de aardaapels gaar in zoutwater / schil ze en maak kleine blokjes van /breng op smaak met zeezout en witte peper bieslook mayonaise en olijfolie

vor het dressing meng alle ingredienten breng op smaak en verwarm het heel zacht

snijd de coquilles flinter dunn /zet ze op de aardaapelsalade /giet aan tafel het lauwe dressing over

Garnituur

Komkommer Appel krokante Algenkruimels

Gerelateerde berichten


Biertasting bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

Biertasting bij Herberg Stevensweert

Het zal de vaste volgers van social media niet ontgaan zijn dat Pascalle en Marcus een tijdje geleden een bezoek hebben gebracht aan de Duvel Moortgat Brouwerij en de Liefmans Brouwerij. De foto’s laten zien dat het een leerzaam en gezellig uitje was. Het is dan ook logisch dat hier een vervolg op zou komen. […]

22.09.2021

Foodpairing met Speciaalbier op zaterdag 2 oktober

Zoals jullie van ons gewend zijn, willen wij jullie weer graag verwennen met culinaire gerechten. Daar waar Pascalle altijd haar het best doet om de mooiste wijnen te selecteren bij de gerechten van Marcus, hebben we nu de samenwerking met Duvel Moortgat Brouwerij gezocht. De Commercieel Afgevaardigde Rachelle Hentzepeter heeft namens de brouwerij haar expertise […]

21.09.2021

Actie in September !

Lieve gasten, Van 15 September tot en met 30 September serveren wij jullie een VerrassingsMarktMenu. 5 Gangen menu plus 3 Amuses Geulles voor een prijs van €.49.95 per Couvert . Willen jullie een All Inclusive Menu, Dat kan!  Pascalle heeft nog wat mooie wijnen in haar kelder liggen . Het All Inclusive Menu ( Aperitief, […]

14.09.2021