Reserveer
Direct >

8 verse schotes Coquilles / 2 stronken belge witlof

2 vastkokende aardappels/ 1 eetlepel mayonaise /1 eetlepel bieslook / 1 teelepel Tabernas Olijfolie

1 dl kipfond /1 dl truffelblokjes / 1/2 dl Aceto Balsamico 12 jaar gerijpt /1 dl Tabernas Olijfolie

Maak de Coquilles los ,spoel ze schoon /dep  ze droog

maak de witlof schoon

kook de aardaapels gaar in zoutwater / schil ze en maak kleine blokjes van /breng op smaak met zeezout en witte peper bieslook mayonaise en olijfolie

vor het dressing meng alle ingredienten breng op smaak en verwarm het heel zacht

snijd de coquilles flinter dunn /zet ze op de aardaapelsalade /giet aan tafel het lauwe dressing over

Garnituur

Komkommer Appel krokante Algenkruimels

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben Wij hebben weer iets voor u voorbereid! Alle gerechten zijn voorbereid, op smaak gebracht en […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 7. Maart

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben. Naast onze weekkaart, die u van ons warm krijgt geleverd, hebben we ook een menu, […]

16.02.2021