Reserveer
Direct >

8 verse schotes Coquilles / 2 stronken belge witlof

2 vastkokende aardappels/ 1 eetlepel mayonaise /1 eetlepel bieslook / 1 teelepel Tabernas Olijfolie

1 dl kipfond /1 dl truffelblokjes / 1/2 dl Aceto Balsamico 12 jaar gerijpt /1 dl Tabernas Olijfolie

Maak de Coquilles los ,spoel ze schoon /dep  ze droog

maak de witlof schoon

kook de aardaapels gaar in zoutwater / schil ze en maak kleine blokjes van /breng op smaak met zeezout en witte peper bieslook mayonaise en olijfolie

vor het dressing meng alle ingredienten breng op smaak en verwarm het heel zacht

snijd de coquilles flinter dunn /zet ze op de aardaapelsalade /giet aan tafel het lauwe dressing over

Garnituur

Komkommer Appel krokante Algenkruimels

Gerelateerde berichten


Take Away Box

Lieve gasten, Een keertje iets anders, dan je gebruikelijke menu op tafel zetten, is een makkie met onze Home Box. Alleen een beetje liefde toevoegen en je kunt genieten van een heerlijk diner. Voor de gasten die nog aarzelen om een home box te halen, een kleine uitleg over datgene wat u verwachten kan. In […]

05.01.2022

Take Away

Marcus Gastronomie voor thuis   Het nieuwe kabinet stond helaas niet aan onze kant en wij moeten dus nog geduldig wachten op de volgende persconferentie. Geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen want het raakt een beetje op.  Ook deze week hebben we weer onze gastronomie voor thuis. Buiten ons Take Away menu […]

05.01.2022
Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

 Bezige bijtjes

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert. Rust De Kerstdagen zijn nu achter de rug. Na de laatste klap die […]

30.12.2021