Reserveer
Direct >

Tafeltje Dek Je!!!

Bezit je een camper en ben je op vakantie in het mooie Limburgse land, dan hebben wij het ultieme arrangement voor u. Even een avond niet koken of iets lekkers halen bij het restaurant in de buurt, maar weer echt dineren bij kaarslicht.
Parkeer uw camper om 18.00 uur op de markt van het pitteresk stadje Stevensweert tegenover restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en geniet. Wij dekken uw tafel met wit linnengoed, glaswerk en bestek en serveren u ca iedere 20 min een gerecht van ons 4 gangen verrassingsmenu. Lust u iets niet, laat het ons gerust weten ( we kunnen ook rekening houden met allergieën ). Wilt u ook de drank erbij, dat kan natuurlijk ook. U heeft een intieme avond en wij zorgen dat u voor de avondklok weer op uw camping terug bent. De kosten zijn €. 40.- p.p. en het dranken arrangement ( aperitief, water, wijn, Koffie ) kost €. 25.- p.p.
Reserveer 1 dag van te voren zodat u een plekje heeft.
Onze service kunt u telefonisch via 0475552376, via app 0640998566, mail info@herberg-stevensweert.nl of via onze site www.herberg-stevensweert.nl in gebruik nemen.