Reserveer
Direct >

Het coquilleseizoen is vanaf vandaag officieel van start gegaan. Wij leveren vanaf morgen weer de mooie verse Franse coquilles in de schelp. Deze coquilles zijn afkomstig uit het Franse Boulogne sur Mer.

Deze coquilles worden gevist op grindachtige grond vlak voor de kust van Boulogne sur Mer, dit heeft als bijkomend voordeel dat er veel minder zand in zit dan in andere gebieden.

Wij kopen deze Franse coquilles zelf in rechtstreeks van de vissers, zodoende houden wij altijd de vinger aan de pols qua kwaliteit. De coquilles worden in de avond / nacht gevist en ’s morgens vroeg ,door ons getransporteerd naar Yerseke, waar ze door ons zelf gesorteerd en verpakt worden, kortom; altijd de beste kwaliteit!

zo Ruud Lukasse
en vanaf morgen staat deze bijzondere Coquilles op onze Menukaart

Gerelateerde berichten


Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

 Bezige bijtjes

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert. Rust De Kerstdagen zijn nu achter de rug. Na de laatste klap die […]

30.12.2021
 In the picture: Marcus Schmidt

 In the picture: Marcus Schmidt

Op Marcus zijn verzoek heb ik blogs geschreven over Lars, Oscar en Pascalle. Maar dan kan een blog over Marcus zelf natuurlijk niet ontbreken. Vandaar, last but not least, in the picture: Marcus Schmidt. De chef zelf. Marcus zijn jonge jaren Marcus, geboren in 1969, groeide op in Siegburg, het Duitse Rheinland. Tot zijn 18e […]

14.12.2021
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Veerkracht

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus. Pascalle en Marcus De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, […]

03.12.2021