Reserveer
Direct >

Het coquilleseizoen is vanaf vandaag officieel van start gegaan. Wij leveren vanaf morgen weer de mooie verse Franse coquilles in de schelp. Deze coquilles zijn afkomstig uit het Franse Boulogne sur Mer.

Deze coquilles worden gevist op grindachtige grond vlak voor de kust van Boulogne sur Mer, dit heeft als bijkomend voordeel dat er veel minder zand in zit dan in andere gebieden.

Wij kopen deze Franse coquilles zelf in rechtstreeks van de vissers, zodoende houden wij altijd de vinger aan de pols qua kwaliteit. De coquilles worden in de avond / nacht gevist en ’s morgens vroeg ,door ons getransporteerd naar Yerseke, waar ze door ons zelf gesorteerd en verpakt worden, kortom; altijd de beste kwaliteit!

zo Ruud Lukasse
en vanaf morgen staat deze bijzondere Coquilles op onze Menukaart

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021