Reserveer
Direct >

Het coquilleseizoen is vanaf vandaag officieel van start gegaan. Wij leveren vanaf morgen weer de mooie verse Franse coquilles in de schelp. Deze coquilles zijn afkomstig uit het Franse Boulogne sur Mer.

Deze coquilles worden gevist op grindachtige grond vlak voor de kust van Boulogne sur Mer, dit heeft als bijkomend voordeel dat er veel minder zand in zit dan in andere gebieden.

Wij kopen deze Franse coquilles zelf in rechtstreeks van de vissers, zodoende houden wij altijd de vinger aan de pols qua kwaliteit. De coquilles worden in de avond / nacht gevist en ’s morgens vroeg ,door ons getransporteerd naar Yerseke, waar ze door ons zelf gesorteerd en verpakt worden, kortom; altijd de beste kwaliteit!

zo Ruud Lukasse
en vanaf morgen staat deze bijzondere Coquilles op onze Menukaart

Gerelateerde berichten


Menukaart voor thuis

𝐀𝐬𝐩𝐞𝐫𝐠𝐞𝐰𝐞𝐤𝐞𝐧 Dit keer geen normaal Break-Out Box menu, nee, de komende weken staan volledig in het teken van de Asperges! Chef-kok Marcus Schmidt heeft een crimineel lekker menu bedacht rondom dit heerlijke streekproduct. Onze Asperges komt iedere dag vers van Goertz Asperges uit Montfort Liever een vier gangen dan drie? Dat kan! Je kunt gemakkelijk […]

11.05.2021

25 Jaar Menu | Hemelsvaartweekend

10 mei 1996 – 2021 HERBERG STADT STEVENSWAERT wordt vandaag 25 jaar!!!! Time flies, vandaag is Herberg Stadt Stevenswaert jarig. Dat willen we deze week met u vieren🍾. Op 10 mei 1996 opende Pascalle en Marcus Schmidt de deuren van hun kleine restaurant. Wat eerst een bruin cafe was, is nu uitgegroeid naar een restaurant […]

10.05.2021

Muttertag

Liebe Gäste, wir sind so gücklich mit der Öffnung unserer Aussen Gastronomie.Einige von Ihnen waren schon bei uns und die Freude war beiderseits gross. Nun steht Muttertag vor der Tür und ja der Wettergott spielt mit. Samstag sowie am Sonntag werden rund 23 Grad Sonnschein vorhergesagt. Wir haben für alle Mütter und natürlich Väter und […]

03.05.2021