Reserveer
Direct >
BOUCHOT-MOSSELSEIZOEN
 

Bouchot mosselen worden gekweekt op eiken of kastanjehouten stapels gewikkeld in touwen.
Door eb en vloed komen de Bouchot mosselen twee keer per dag in contact met de lucht.
De schelp dankt hier zijn gele kleur aan. De mosselen groeien langzamer omdat ze niet constant onder water staan.
Dit verbetert de smaak omdat ze voedingsstoffen beter kunnen opnemen.
De plaatsen waar de mosselen in Frankrijk worden gekweekt bevatten extreem zuiver stromend water
Aangezien de Bouchotmosselen aan palen hangen en dus niet op de zeebodem liggen, zit er geen zand in de schelp.

Voor de lunch op 9 juli en 10 juli nodigen wij u van harte uit om deze fijne mosseldelicatesse te proeven. Wij heten u van harte welkom, reserveren tussen tussen 12:00 en 14:00 uur. Op zondag 10 juli hebben we bij goed weer live muziek voor u. Reserveer ruim van tevoren.

Mosselmenu €. 35.- 

Kleine Groet uit de keuken
**
Marcus zijn Vissoep
**
U heeft de keuze tussen :

Mosselen in witte wijn en tuinkruiden
Mosselen in witte wijn met knoflook en tomaten
Mosselen in room met knoflook

Wij serveren bij de mosselen dikke frieten, mosterdmayo en mayonaise
**
Koffie, Thee, Espresso, Cappuccino met Bonbons