Reserveer
Direct >

De Bianchetto, de Tuber Albidum, wordt gevonden en we mogen spreken over een redelijk goed gerijpte truffel. De bianchetto is een eigenaardige truffelsoort waar vaak misverstanden over zijn. Hij is van nature vochtig en voelt nattig aan. De oorzaak hiervan ligt in de grondsoort waar deze truffelsoort gevonden wordt, deze is zanderig en vochthoudend. Een vochtige bianchetto is dus een normale zaak. De geur van de bianchetto laat zich niet of nauwelijks ervaren als de truffel koud is. Eenmaal op kamertemperatuur of bij verwerking laat die geur zich pas waarnemen. De bianchetto laat zich uitstekend in sauzen verwerken. Kook de truffel echter nooit mee en voeg deze altijd pas op het laatste moment toe.

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve mensen, Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 28.februari

Lieve gasten, “back to normal??”. Wat is dat! Zelfs de natuur is van slag. De ene week staan we op de schaatsen en lopen we in de sneeuw en de andere week wandelen we in een t-shirt. Het is alweer eind februari . De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We […]

16.02.2021