Reserveer
Direct >
Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert.

Rust

De Kerstdagen zijn nu achter de rug.

Na de laatste klap die werd uitgedeeld op 18 december, is het nu voor tijd een heel klein rustmomentje. Niet te lang want Oud en Nieuw staat voor de deur.

Ofschoon rust… Niet dat dat in het systeem zit van Pascalle en Marcus.

Bezige bijtjes

Want wat doe je in de tijd dat je restaurant gesloten moet blijven en je even de tijd hebt om op adem te komen?

Juist ja, dan pimp je je restaurant en ga je op zoek naar nieuw trendy servies.

Althans, dat hebben Pascalle en Marcus de afgelopen weken gedaan.

Nieuwe lampen

We kunnen ze helaas nog niet in het echt bewonderen maar Pascalle en Marcus hebben nieuwe lampen. Het hoekje met de bank naast de bar heeft sfeervolle moderne hanglampen gekregen. Het ziet er meteen heel anders uit. Ook de ruimte voor de bar is voorzien van andere lampen. Modern maar toch heel goed passend bij de kleuren van het interieur.

Bezige bijtjes en Herberg StevensweertNieuw servies

Marcus heeft er lol aan om zijn creaties mooi te serveren op bijpassend servies. En met zijn nieuwe aanwinsten is hij bijzonder tevreden. Het één werkt het ander in de hand. Marcus kan zijn creaties kwijt op zijn mooie nieuwe borden maar deze helpen hem ook weer bij het bedenken van nieuwe creaties.

Oud en Nieuw

En zo gaan we langzaam richting Oud en Nieuw. Ook dit jaar helaas geen gasten maar wel de mogelijkheid om lekkere thuisboxen te bestellen. Daar zijn Pascalle, Marcus en hun team weer dagen druk mee.
En daarna?

Geen Nieuwjaarslunches om te proosten en geen zicht op de mogelijkheden in januari. Wanneer zullen we die nieuwe lampen toch eens live mogen komen bewonderen?

2022

We proosten vanaf deze plek alvast op het nieuwe jaar. Dat 2022 weer het jaar van de mogelijkheden mag zijn. Van vooruit en niet stilstaan. Van het leven vieren in plaats van in spanning af te wachten. We proosten op het leven. Doen jullie mee?

Proost! 

Proosten bij Herberg Stevensweert

Gerelateerde berichten


Gin-tonic bij de Herberg

Gin-tonic bij de Herberg!

Heerlijk! Vier de zomer! Geniet van de zon! En doe het met gin-tonic bij de Herberg! Gin-tonic Gin-tonic wordt vaak gezien als dé zomercocktail. En er is nogal wat mogelijk op dit gebied. Zoveel gins. Daar moet voor iedereen wel een passende cocktail bij zitten. Wat maakt dit drankje nu zo aantrekkelijk? Mooi Google maar […]

27.07.2022
De Herberg en mosselen

De Herberg en mosselen

Mosselen! Je houdt ervan of niet. Bij ons in de familie zijn we er gek op. Net zoals bij Herberg Stevensweert. De Herberg en mosselen: Marcus en Pascalle hebben weer iets leuks bedacht. Feitjes Wat feitjes over mosselen, altijd leuk om te weten. De mossel is een weekdier. Om preciezer te zijn: een tweekleppig weekdier. […]

01.07.2022
lunchen bij de Herberg

Lunchen bij de Herberg!

Zondagmorgen… De zon maakt ons wakker. Vandaag geen wekker. Wel het gefluit van de vogels. We hebben ons voorgenomen om te gaan genieten van de zon, het zalige nietsdoen en heerlijk eten. En dat betekent lunchen bij de Herberg! Wij hebben er zin in. Op de fiets We fietsen eerst naar Maaseik om op de markt […]

23.06.2022