Reserveer
Direct >
Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert.

Rust

De Kerstdagen zijn nu achter de rug.

Na de laatste klap die werd uitgedeeld op 18 december, is het nu voor tijd een heel klein rustmomentje. Niet te lang want Oud en Nieuw staat voor de deur.

Ofschoon rust… Niet dat dat in het systeem zit van Pascalle en Marcus.

Bezige bijtjes

Want wat doe je in de tijd dat je restaurant gesloten moet blijven en je even de tijd hebt om op adem te komen?

Juist ja, dan pimp je je restaurant en ga je op zoek naar nieuw trendy servies.

Althans, dat hebben Pascalle en Marcus de afgelopen weken gedaan.

Nieuwe lampen

We kunnen ze helaas nog niet in het echt bewonderen maar Pascalle en Marcus hebben nieuwe lampen. Het hoekje met de bank naast de bar heeft sfeervolle moderne hanglampen gekregen. Het ziet er meteen heel anders uit. Ook de ruimte voor de bar is voorzien van andere lampen. Modern maar toch heel goed passend bij de kleuren van het interieur.

Bezige bijtjes en Herberg StevensweertNieuw servies

Marcus heeft er lol aan om zijn creaties mooi te serveren op bijpassend servies. En met zijn nieuwe aanwinsten is hij bijzonder tevreden. Het één werkt het ander in de hand. Marcus kan zijn creaties kwijt op zijn mooie nieuwe borden maar deze helpen hem ook weer bij het bedenken van nieuwe creaties.

Oud en Nieuw

En zo gaan we langzaam richting Oud en Nieuw. Ook dit jaar helaas geen gasten maar wel de mogelijkheid om lekkere thuisboxen te bestellen. Daar zijn Pascalle, Marcus en hun team weer dagen druk mee.
En daarna?

Geen Nieuwjaarslunches om te proosten en geen zicht op de mogelijkheden in januari. Wanneer zullen we die nieuwe lampen toch eens live mogen komen bewonderen?

2022

We proosten vanaf deze plek alvast op het nieuwe jaar. Dat 2022 weer het jaar van de mogelijkheden mag zijn. Van vooruit en niet stilstaan. Van het leven vieren in plaats van in spanning af te wachten. We proosten op het leven. Doen jullie mee?

Proost! 

Proosten bij Herberg Stevensweert

Gerelateerde berichten


 In the picture: Marcus Schmidt

 In the picture: Marcus Schmidt

Op Marcus zijn verzoek heb ik blogs geschreven over Lars, Oscar en Pascalle. Maar dan kan een blog over Marcus zelf natuurlijk niet ontbreken. Vandaar, last but not least, in the picture: Marcus Schmidt. De chef zelf. Marcus zijn jonge jaren Marcus, geboren in 1969, groeide op in Siegburg, het Duitse Rheinland. Tot zijn 18e […]

14.12.2021
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Veerkracht

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus. Pascalle en Marcus De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, […]

03.12.2021
Herberg Stevensweert en de wildspecial

De schouders eronder maar weer…

De voorbereidingen voor het weekend met de wild-special zijn in volle gang. Net als zovelen, volg ik Marcus zijn enthousiaste voorbereidingen via social media. De foto’s liegen er niet om. Het keukenteam in volle actie. De schouders eronder . Marcus en Pascalle gaan uitpakken. Heerlijk! De persconferentie En dan is er díe vrijdag, de vrijdag […]

15.11.2021