Reserveer
Direct >
Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert.

Rust

De Kerstdagen zijn nu achter de rug.

Na de laatste klap die werd uitgedeeld op 18 december, is het nu voor tijd een heel klein rustmomentje. Niet te lang want Oud en Nieuw staat voor de deur.

Ofschoon rust… Niet dat dat in het systeem zit van Pascalle en Marcus.

Bezige bijtjes

Want wat doe je in de tijd dat je restaurant gesloten moet blijven en je even de tijd hebt om op adem te komen?

Juist ja, dan pimp je je restaurant en ga je op zoek naar nieuw trendy servies.

Althans, dat hebben Pascalle en Marcus de afgelopen weken gedaan.

Nieuwe lampen

We kunnen ze helaas nog niet in het echt bewonderen maar Pascalle en Marcus hebben nieuwe lampen. Het hoekje met de bank naast de bar heeft sfeervolle moderne hanglampen gekregen. Het ziet er meteen heel anders uit. Ook de ruimte voor de bar is voorzien van andere lampen. Modern maar toch heel goed passend bij de kleuren van het interieur.

Bezige bijtjes en Herberg StevensweertNieuw servies

Marcus heeft er lol aan om zijn creaties mooi te serveren op bijpassend servies. En met zijn nieuwe aanwinsten is hij bijzonder tevreden. Het één werkt het ander in de hand. Marcus kan zijn creaties kwijt op zijn mooie nieuwe borden maar deze helpen hem ook weer bij het bedenken van nieuwe creaties.

Oud en Nieuw

En zo gaan we langzaam richting Oud en Nieuw. Ook dit jaar helaas geen gasten maar wel de mogelijkheid om lekkere thuisboxen te bestellen. Daar zijn Pascalle, Marcus en hun team weer dagen druk mee.
En daarna?

Geen Nieuwjaarslunches om te proosten en geen zicht op de mogelijkheden in januari. Wanneer zullen we die nieuwe lampen toch eens live mogen komen bewonderen?

2022

We proosten vanaf deze plek alvast op het nieuwe jaar. Dat 2022 weer het jaar van de mogelijkheden mag zijn. Van vooruit en niet stilstaan. Van het leven vieren in plaats van in spanning af te wachten. We proosten op het leven. Doen jullie mee?

Proost! 

Proosten bij Herberg Stevensweert

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert

Herberg Stevensweert

Stap voor stap hebben Pascalle en Marcus dit jaar aanpassingen doorgevoerd die passen bij hun nieuwe stijl. Hierbij past ook een nieuwe naam. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert is voortaan Herberg Stevensweert… Nieuwe stijl Zoals de gasten inmiddels hebben gemerkt is er stapsgewijs gedurende het jaar steeds iets aangepast bij Herberg Stevensweert. Het interieur is geschilderd. […]

21.09.2023
Valentijn bij De Herberg

Valentijn bij De Herberg

Pascalle en Marcus bieden de mogelijkheid om het weekend tevoren Valentijn bij De Herberg te vieren. Natuurlijk kan dit ook op Valentijnsdag zelf… De liefde vieren Ofschoon je dit het jaar rond kunt vieren, vinden veel mensen Valentijnsdag dè dag om dit te doen. Dè dag om je geliefde te verrassen met iets leuks, iets […]

02.02.2023
Kaarsenfeest bij De Herberg

Kaarsenfeest bij De Herberg

Ieder jaar vindt er in de kern van Stevensweert het kaarsenfeest plaats. En natuurlijk is er dan ook een kaarsenfeest bij De Herberg. Pittoresk Stevensweert Stevensweert is één van de vestingstadjes van ons land. Een geliefd plekje om te wonen en te recreëren. Eénmaal per jaar wordt de dorpskern hier omgetoverd tot een sprookjeswereld. In […]

01.12.2022