Reserveer
Direct >
Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert.

Rust

De Kerstdagen zijn nu achter de rug.

Na de laatste klap die werd uitgedeeld op 18 december, is het nu voor tijd een heel klein rustmomentje. Niet te lang want Oud en Nieuw staat voor de deur.

Ofschoon rust… Niet dat dat in het systeem zit van Pascalle en Marcus.

Bezige bijtjes

Want wat doe je in de tijd dat je restaurant gesloten moet blijven en je even de tijd hebt om op adem te komen?

Juist ja, dan pimp je je restaurant en ga je op zoek naar nieuw trendy servies.

Althans, dat hebben Pascalle en Marcus de afgelopen weken gedaan.

Nieuwe lampen

We kunnen ze helaas nog niet in het echt bewonderen maar Pascalle en Marcus hebben nieuwe lampen. Het hoekje met de bank naast de bar heeft sfeervolle moderne hanglampen gekregen. Het ziet er meteen heel anders uit. Ook de ruimte voor de bar is voorzien van andere lampen. Modern maar toch heel goed passend bij de kleuren van het interieur.

Bezige bijtjes en Herberg StevensweertNieuw servies

Marcus heeft er lol aan om zijn creaties mooi te serveren op bijpassend servies. En met zijn nieuwe aanwinsten is hij bijzonder tevreden. Het één werkt het ander in de hand. Marcus kan zijn creaties kwijt op zijn mooie nieuwe borden maar deze helpen hem ook weer bij het bedenken van nieuwe creaties.

Oud en Nieuw

En zo gaan we langzaam richting Oud en Nieuw. Ook dit jaar helaas geen gasten maar wel de mogelijkheid om lekkere thuisboxen te bestellen. Daar zijn Pascalle, Marcus en hun team weer dagen druk mee.
En daarna?

Geen Nieuwjaarslunches om te proosten en geen zicht op de mogelijkheden in januari. Wanneer zullen we die nieuwe lampen toch eens live mogen komen bewonderen?

2022

We proosten vanaf deze plek alvast op het nieuwe jaar. Dat 2022 weer het jaar van de mogelijkheden mag zijn. Van vooruit en niet stilstaan. Van het leven vieren in plaats van in spanning af te wachten. We proosten op het leven. Doen jullie mee?

Proost! 

Proosten bij Herberg Stevensweert

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Herberg Stevensweert doet het goed!

Herberg Stevensweert doet het goed. De waarderingen stromen binnen. Niet alleen van de gasten maar ook van de kenners. Gault Millau Dit jaar hebben Marcus en Pascalle opnieuw een mooie score behaald bij Gault Millau Nederland. Maar liefst 13 van de 20 punten. We zullen het bericht voor zich laten spreken. Navenant Wie kent Navenant […]

19.05.2022
Herberg Stevensweert en wijnhandel Uniquato

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel verzorgen op 21 mei en 4 juni aanstaande het Asperges Festival bij Herberg Stevensweert. Marcus zorgt voor heerlijke aspergesgerechtjes en Marc Jacobs zorgt voor een lekkere bijpassende wijn. Uniquato Wijnhandel Uniquato Wijnhandel is de wijnwinkel van Marc en Anja Jacobs. In het centrum van het gezellige Oudsbergen te België, runnen […]

06.05.2022
Asperges bij Restaurant Stevensweert

Asperges bij Herberg Stevensweert

Jaaaa! De asperges bij Herberg Stevensweert zijn er weer! Het witte goud! De koningin van de groente, de parel van het land. Wat maakt deze groente toch zo bijzonder? En wat hebben Marcus en Pascalle allemaal voor ons in petto? Witte asperges Zoals al blijkt uit de naam ‘het witte goud’, gaat het vandaag over […]

19.04.2022