
Bezig baasje, die Marcus. En ik schrijf dit met een grote grijns.
Overleg
Eens in de maand zitten we samen om te kijken wat er allemaal geblogd zou kunnen worden. Wat Pascalle en Marcus uitgebreider met jullie willen delen. En behalve blogs moeten er ook pop-ups gemaakt worden. De pop-ups zorgen ervoor dat elk evenement dat Pascalle en Marcus plannen, onder de aandacht wordt gebracht via een korte boodschap. Die zien jullie dan als eerste ‘op poppen’ wanneer jullie de site bezoeken van De Herberg.
Drukke maanden
Nu zijn de laatste maanden van het jaar al heel erg druk met alle voorbereidingen voor de Kerstdagen en Oud en Nieuw. Maar daarnaast verzinnen Pascalle en Marcus allerlei extra evenementen. Neem de mossellunch die wegens groot succes werd uitgebreid naar het diner. Vrijdag is er nog een whisky-special. Er volgt nog een sinterklaasspecial, het kaarsenfeest, en de koelkast-moet-leeg-special.
Bezig baasje
Op social media kunnen jullie zien dat, behalve Marcus zijn plannen voor de feestdagen, hij bezig is met zo veel meer. Via zijn verhalen, reels en foto’s laat hij ons zien waar hij op dat moment mee bezig is. Voorbereidingen, mooie vis die hij gekregen heeft, wildproducten, producten die Pascalle en Marcus bekijken op lokatie. Marcus wordt van veel zaken enthousiast en deelt dat graag met ons. Volgen jullie hem al op Facebook, Instagram of LinkedIn?
Nieuw terras
Wellicht dat jullie dit ook voorbij hebben zien komen op social media. Marcus laat hier een filmpje zien van de verbouwing van het plein voor het restaurant. Onderdeel van de restauratie van de kern van Stevensweert. Marcus en Pascalle zijn heel blij met het nieuwe terras in wording. En Pascalle en Marcus zouden Pascalle en Marcus niet zijn wanneer dit weer zorgt voor opborrelende ideeën voor het nieuwe jaar!