Reserveer
Direct >

HARTY OYSTER

De Harty Oester is een super mooie kwalitatief hoogwaardige oester die word geïmporteerd vanuit Ierland. Deze oester word in de voedselrijke wateren van de Atlantische Oceaan en de Ierse Zee in combinatie met de lokale rivieren en beken rondom Dungarvan Bay gekweekt. Deze combinatie vormt de unieke ‘speciale’ oester zoals hij in Ierland word genoemd.
Elke dag worden alle oesters gecheckt en omgedraaid in de oesterbedden in de baai. Na het oogsten worden ze in bassins verwaterd. Dit water wordt eerst gefilterd. Na dit proces, dat een paar dagen duurt, worden de oesters in het water gedaan.
Harty Oesters scoren hoog in hun zoutgehalte, zoetheid en structuur. Oesterkenners omschrijven ze dan ook als een unieke zoete en vlezige oester.

deze oester serveren wij in Wassenberg van 10 augustus t/m 14 augustus

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021