Reserveer
Direct >

Es gibt etwas zu Feieren!!!! Marcus&Friends
Sein Sie dabei, bei einer Party der etwas anderen Art. Marcus & Friends kochen und verwöhnen Sie am Freitag den 30 Juni zu meinem Jubiläum, ab 19.00 Uhr. An diesem Tage koche ich 30 Jahre!!! Sein Sie dabei.
€.65.- all Inn

Aperitief
Essig ,Oliven’ Olivenöl kleines Ciabatta Brot
Feinkost Batalia und Gin Tonic von Frans Brouwer

Austern und Fruit de Mer Bar
Marcus und mein langjähriger Freund Andre Büsselberg Novotel Mainz

Belotta Schinken Jamon de Iberico
Jürgen Batalia und Marcus

Alles aus dem Garten
Maikel van Beers Vers Cuisine

Beefer 800 Grad
Lachs mit MangoEspumas und Wakame
Schwertfisch mit Avokado und Quinoa
Feinkost Batalia und Andy Held vom Speusser

CurrySuppe mit Gambas
Jeffrey Beulen Goede Tijden

Leckeres vom Holzkohlegrill Bearnaise und Süss Kartoffelfritten
Gregory Bodegom Kasteel Dalenbroek und Oscar Schmidt

Auswahl von Macarons
Sorbet von Rosen Lychee und Himbeeren
Team Herberg Stevensweert

Weine werden versorgt durch Marc Jacobs aus Belgien
Weingut Lagas aus der Pfalz
Gin und Whiskey von Frans Brouwer aus Sittard

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben Wij hebben weer iets voor u voorbereid! Alle gerechten zijn voorbereid, op smaak gebracht en […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 7. Maart

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben. Naast onze weekkaart, die u van ons warm krijgt geleverd, hebben we ook een menu, […]

16.02.2021