Reserveer
Direct >

Whisky treft Wild

Geen drank spreekt zo tot de verbeelding als whisky. En terecht, want whisky is een zuiver natuurproduct met een lange geschiedenis en is een combinatie van vele variabelen waaronder plaats van de distilleerderij, ingrediënten, leeftijd en vakmanschap. De wereld van whisky is zo complex als het leven zelf.
Op vrijdag 24 november vanaf 19.00 uur is het dan zover.
Whisky treft wild! Onze vakman Frans Brouwer en meesterkok Marcus Schmidt creeëren samen een meesterlijk menu. Wij bieden dit menu ook aan met een passend wijnarrangement of fris aan gourmets die geen liefhebber zijn van whisky.

Menu €.70.- all in
Proeverij uit het Bos
Bonbon van Ganzenlever | Mos van Cepes
Mayonaise van Cepes| Crackers van Cepes

**
Carpaccio van koud gerookte wilde eend
Vergeten Groente | Chocoladepeper

**
Schotse Hazenrugfilet
Creme van Champignons | Bieten | Crumble van Hazelnoten

**
Trio van het Hollandse Wildzwijn
Pompoen | gepofte Quinoa | Beukenzwammen | Creme van Lady’s Blue
**
Verschillende Schimmelkazen
verschillende bereidingen van Peren
of
Appelstrudel Reloaded
Calvados | Caramel | Hazelnoot | Rozijnen

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben Wij hebben weer iets voor u voorbereid! Alle gerechten zijn voorbereid, op smaak gebracht en […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 7. Maart

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben. Naast onze weekkaart, die u van ons warm krijgt geleverd, hebben we ook een menu, […]

16.02.2021