
Whisky treft Wild
Geen drank spreekt zo tot de verbeelding als whisky. En terecht, want whisky is een zuiver natuurproduct met een lange geschiedenis en is een combinatie van vele variabelen waaronder plaats van de distilleerderij, ingrediënten, leeftijd en vakmanschap. De wereld van whisky is zo complex als het leven zelf.
Op vrijdag 24 november vanaf 19.00 uur is het dan zover.
Whisky treft wild! Onze vakman Frans Brouwer en meesterkok Marcus Schmidt creeëren samen een meesterlijk menu. Wij bieden dit menu ook aan met een passend wijnarrangement of fris aan gourmets die geen liefhebber zijn van whisky.
Menu €.70.- all in
Proeverij uit het Bos
Bonbon van Ganzenlever | Mos van Cepes
Mayonaise van Cepes| Crackers van Cepes
**
Carpaccio van koud gerookte wilde eend
Vergeten Groente | Chocoladepeper
**
Schotse Hazenrugfilet
Creme van Champignons | Bieten | Crumble van Hazelnoten
**
Trio van het Hollandse Wildzwijn
Pompoen | gepofte Quinoa | Beukenzwammen | Creme van Lady’s Blue
**
Verschillende Schimmelkazen
verschillende bereidingen van Peren
of
Appelstrudel Reloaded
Calvados | Caramel | Hazelnoot | Rozijnen