Op vrijdag 14 december is er weer voor de 20 ste keer kaarsenfeest op het Jan van Steffeswertplein in Stevensweert. Om 19.00 uur wordt het festijn geopend en vanaf dat moment branden vele kaarsjes, zingen verschillende koren uit de omgeving hun lied en kunt u een levende kerststal bekijken.
Kortom even stilstaan bij Kerst.
Ook dit jaar doen wij iets met het kaarsenfeest. Wij hebben een Candlelight-menu voor u voorbereid. U kunt het menu niet alleen na het kaarsenfeest nuttigen, maar wij serveren al vanaf 17.00 uur, zodat het mogelijk is om ook voor het festijn een hapje te eten.

Het candlelight-menu kost €. 32.50 ( 3 gangen ) zonder langoustines
€. 39.50 ( 4 gangen ) per persoon

Amuse queulle
**
Gemarineerde hamachifilet ( japanse makreel )
Venkelsalade | bloedsinaasappeldressing | miso mayonaise
Of
Tartaar van US rund
Picalilly | gedroogde kappertjes | kwartel spiegelei | kaviar

**
Lekkernijen van Schotse langoustines

**
Noorse Heilbotfilet
Verschillende bereidingen van broccoli | hazelnoten boter
Of
Schotse Hazenrugfilet
Puree van zoete aardappel | aardappelchips | knolselderij-jus

**
Kaaswagen
Dadels | druiven | confits
Of
Dessert afsluiting

Gerelateerde berichten


Plateau Frits de Mer –

PLATEAU FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT Geniet van onze oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven […]

30.07.2019

Gin Tonic Tasting

Lieve Gin vrienden, Gin is op het moment zeer populair, vooral als de zon schijnt. Het is een heerlijke dorstlesser met tonic, bitter lemon of ginger ale. Gin, “de jeneverbessensnaps” heeft een ware smaakrevolutie beleeft, zegt de maker van Hendrick’s Lesley Gracie. Gin Tasting in Stevensweert! Op vrijdag 30 augustus en zondag 1 september serveren […]

30.07.2019

Gefermenteerde groenten

Gefermenteerde groenten zijn weer helemaal terug! En dat is niet gek, want door fermentatie blijven textuur, kleur en vooral smaak behouden. Gefermenteerde groenten zijn beter verteerbaar en dragen bij aan een gezonde darmflora. Ze zitten boordevol vitaminen! Wat is fermenteren precies? Fermenteren is eigenlijk toveren met eten! Je zet natuurlijke bacteriën in om voedsel te […]

25.07.2019