
Lieve gasten,
Onze Restart is supersnel. We zijn erg blij dat vele gasten onze trouw zijn gebleven en nu heerlijk bij zonnig weer op ons terras van Marcus Culinaire hoogstandjes genieten.
We mogen nu ook weer meer van het RIVM maar we willen nog aan de richtlijnen houden en voorzichtig zijn. Wij zullen binnen dan ook mondkapjes en handschoenen dragen. Binnenkort zullen we onze Culinaire kalender weer opstarten, maar eerst is het de zondag VADERDAG . We gaan onze vaders maar natuurlijk ook niet vaders lekker verwennen.
Wij bieden u zaterdag 19 juni en zondag 20 juni een Lunch Menu aan.
U kunt reserveren tussen 12.00 en 14.00 uur
3 Gangen Lunchtijd Menu €. 32.50
4 Gangen Lunchtijd Menu €. 42,50 ( incl Langoustines )
Vele groetjes uit de keuken
**
Sashimi van Tonijn
Avocado | Tuinkers | Vinaigrette
bestelwagen
Carpaccio van gerookte Rib Eye
Bieten | Meloen | Framboos
**
Schotse Langoustines
Mango | Peper | Pak Soi | Cocos Langoustine schuim
**
De Entrecote van de V.S.
Bloemkool | Hazelnoten verkruimelen| Cantharellen | Rode wijn cacao jus
Vers schol in boter gebakken
Citroenboter | Hollandse garnalen | kleine Peterselie aardappelen
**
Kaas van onze Affineur Frederic van Tricht uit Antwerpen
bestelwagen
Frambozentaartje
Krokante Bodem | Baiser | Kruisbessen | Aardbeien