Menukaart

Bib Gourmand Menu

Terrine van eendenlever Salade van rode kool | Abrikozen | Ovenwarmer Brioche €. 18.- a la Carte
of
Ceviche van Hamachi (Japanse Makreel) verschillende Structuren van bieten | Komkommer | Espumas van gele Paprika €. 16.- a la Carte
of
Carpaccio van zalmfilet en heilbot Confit van Papaya | Chili | Gember | Limoen | Zeekraal | Frisee Salade €. 16.- a la Carte
2016 Rivaner, Schmitges, Moesel
**
Schotse Coquilles Pastinaak | Witte Perzik | Cantharellen | Fond van Perzik en Abrikozen €. 25.- a la Carte
2015 Sauvignon Blanc, Sole, Roemenië
of
Sous Vide ( 16 uur op 63 graden ) gegaarde Varkenswangen Spitskool | Violetten Bloemkool | Trüffeljus | Popcorn van het varken €. 23.- a la Carte
2014 Pinot Noir, Louis Latour, Bourgogne
**
Atlantische zeeduivelfilet doperwten | groene Kool | Schuim van schaaldieren €. 24.- a la Carte
2015 Vinho Branca, Soito, Dao, Portugal
of/en
Black Angus Heritage Entrecote Prei | Paprika| Tomaten | Knoflook | €.25.- a la Carte
2016 Primitivo, Villa Luisa, Puglia, Italië
**
Panna Cotta Panna Cotta | Vanille | Bloedsinaasappel | Basilicum | Aardbeien | ijs van Violen €.10.50 a la carte
2014 Late harvest, Don David, Argentinië
of
Callebaut Chocolade €.10.50 a la carte
verschillende structuren van aardbei | Bruine en witte Chocolade Mousse
of
Assortiment van kazen Limburgse Stroop | Confit | | Rozijnenbrood €.14.50 a la carte
Rode port Tawny, Delaforce

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 37.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €.52.-
Menu 4 Gangen €. 45.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( coquilles of wangen )
Menu 5 gangen €. 55.- incl passende wijnen €. 80.- ( zeeduivel en entrecote )
Menu 6 Gangen €. 65.- inclusief passende wijnen €. 95.-
BoB Wijnarrangement €.12.-

Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

“ Eiland in de Maas “
Fruit de Mer 18 t/m zondag 27 augustus

Fruit de Mer €. 50.- p.p.
Kleine Groet uit de Herberg keuken
**
4 “Harty” oesters uit Schotland
Limoen | Sjalot | Appel
**
PLATEAU FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT
Geniet van onze Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus…….
Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden

Octopus | Claims | Kokkels | Mosselen | Bouchot Mossel
Gamba | Langoustines | Coquilles | Amandes | Krabschaar | Zeekraal

Verschillende huisgemaakte sauzen

Koffie | Capuccino | Thee met Bonbons

Wijnsuggestie

2016 Picpoul de Pinet €. 25.-
de chablis van zuid-Frankrijk . Deze wijn uit de Lanquedoc gaat heel erg goed met schaaldieren.

2015 Chablis, Louis Moreau €. 35.-
Deze wijn wordt geproduceerd rondom het Franse stadje Chablis en valt onder de Bourgogne. De druif die verantwoordelijk is voor de wijn is de Chardonnay. Kenmerken voor de chablis is droog, fris en toch fruitig

2016 Grenache, Beachclub, St. Tropez €. 23.-
De grenache van Beachclub is een fruitige wijn met een strakke afdronk. Hij wordt geserveerd in een gestyleerde fles met een glazen stop.