Menukaart

Bib Gourmand Menu
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 1998 -2018

Tataki van Albacore Tonijn
Hangop van Komkommer | Gallia Meloen | Sesam | Salade van Mie €.18.- a la Carte
of
Carpaccio van Black Angus Rund
ketchup van gedroogde abrikozen | Veldsalade | Shi i Take | Beluga Linzen €.17.- a la Carte
2016 Chardonnay, Pujol, Bordeaux

**
Hazenrugfilet
rode kool |in Cranberrysap gepocheerde Gieser Wildeman Peer |Jus met iets Callebaut Chocolade €. 28.- a la carte
2015 Rascassas, Cotes du Rhone, Frankrijk
of
Verse Kabeljauwfilet gelakt met Limburgse stroop
Venkel | Yuzu | Korianderzaad | zeezout | €.27.- a la Carte
2016 Petralava bianco, Sicilië, Italië

**
Ijsselmeer Snoekbaars
Zuurkool | Appel | Popcorn van Spek | Witte Wijn Vissauce €. 25.- a la Carte
2016 Alentejano, Mariana, Portugal
of/en
Cervena Hertenbiefstuk gebakken in Callebaut Cacao verschillende bereidingen van Bloemkool | Hazelnoten | Jus met Veenbessen €.25.- a la Carte
2015 Chateau Haut Dambert, Bordeaux
**
Verrassing van onze Patissier Savarin | gezouten Amandelen | Guave Chocolade | Sanddorn | Granny Smith Appel | Tijm | Limoen €.12.50 a la carte
2014 Muscat, Slovenië
of
Assortiment van kazen Limburgse Stroop | verse Vijgen | Druiven | Roggenbrood €.14.50 a la carte
Rode port Tawny, Delaforce

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 37.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €.52.-
Menu 4 Gangen €. 45.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( haas of kabeljauw )
Menu 5 gangen €. 55.- incl passende wijnen €. 80.- ( snoekbaars en hert )
Menu 6 Gangen €. 60.- inclusief passende wijnen €. 90.-
BoB Wijnarrangement €.12.-

Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

Lieve gasten ,

Vanaf nu tot eind Februari hebben we om de kwaliteit te behouden maar een Menu.
Na een kleine schoonheidsslaap starten wij het nieuwe jaar 2018. Een jaar om onze gasten weer blij te maken met al onze creaties en om onze erkenningen weer waar te maken.

Zaterdag 17 en zondag 18 februari serveren wij ons “Late Valentinmenu “
Valentijn zaterdag 17 en zondag 18 februari
Over een paar weken is het zover en staat de meest romantische dag van het jaar op de stoep. Valentijnsdag, het feest van de geliefden! Geen beter moment in het jaar om even stil te staan en te zeggen “ik heb je lief “
Daar dit jaar Valentijnsdag midden in de carnavalsvakantie valt, serveren wij in het weekend erna een “late valentinsmenu” . Zaterdag 17 februari vanaf 18.00 uur en zondag 18 februari vanaf 12.00 uur hebben wij voor u ons romantisch valentijnsmenu
Reserveer tijdig daar wij maar beperkt plaats hebben.
Valentijnsmenu €. 35.-
4 gangen €. 44.-

Om elkaar te leren kennen….
“valentijnsgroet “ uit de keuken
♥ ♥ ♥
Elkaar goedkeuren….
Carpaccio van wilde zalmfilet |groene appelvinaigrette
Zure roomijs | rode bietengelee
Of
US ossenhaas | bosgeur
Tomatenbouillon | bospaddenstoelen | gemarineerde sjalotten
♥ ♥ ♥
Het voorspel…
Waterzooi 2.0! Een echte klassieker uit de Belgische keuken
piepkuiken en kreeft | Kleine groente |
sauce van kreeft, Tandoori en boerenboter
♥ ♥ ♥
De liefde…
Nederlands Kalfsfilet
Gelakt mmet een gemberjus | Pak Soi | pinda’s | Knolselderij
Of
De eerste winterkabeljau Skreij
Zwarte knoflook | venkel | sinaasappel | pompoenpuree
♥ ♥ ♥
Smeltend….
Callebaut Chocolade
Gebakken chocolademousse | verschillende bereidingen van mandarijn | ijs van rode wijn en boter
Of
Pascalle haar kaaswagen rijkelijk gevuld
Oma’s Schmidt jam’s en chutney’s

Wij hebben vakantie van vrijdag 9 t/m vrijdag 16 februari 2018