Menukaart

Bib Gourmand Menu
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 1998 -2018

Tartaar van het Nederlandse blanke Kalf
Schotse Langoustines | Bleekselderij | Tabasco | Limoen €.18.- a la Carte
of
Sashimi van Noorse zalmfilet Komkommer | Dille | Cress | Mierikswortel | Yoghurt | Caviar Sturgeon Perlas Esturion €.18.- a la Carte
2016 Rascassas, Cotes du Rhone, Frankrijk

**
In Boter gebakken Coquilles
Voorjaarsuitjes | Kalfsfond | Truffel | Popcorn van aardappel €.26.- a la Carte
2015 Riesling, kreinbacher, Hongarije

**
Verse Barbet Rouge uit de Middellandse zee
Haricots verts | Snijbonen | handgerolde Couscous | Schuim van Langoustines €. 25.- a la Carte
2016 Evel, Douro, Portugal
of/en
In Citroen-olijfolie gegaarde Maispoularde
verschillende bereidingen van Mais | Jus met iets Sojasauce €.25.- a la Carte
2013 Gamay, Louis Latour, Bourgogne, Frankrijk

**
Dessertverrassing van onze Patissier €.12.50 a la carte
2016 Muscat de Rivesaltes, Frankrijk
of
Assortiment van kazen Limburgse Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood €.14.50 a la carte
Rode port Tawny, Delaforce

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 37.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €.52.-
Menu 4 Gangen €. 45.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( coquilles )
Menu 5 gangen €. 55.- incl passende wijnen €. 80.- ( barbet rouge en maispoularde )
Menu 6 Gangen €. 60.- inclusief passende wijnen €. 90.-
BoB Wijnarrangement €.12.-

Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

Limburgs Aspergemenu

Lamellen van Noorse Kabeljauw Structuren van asperges | Zalmforelcaviar | Cresssoorten €.16.50 a la carte
2016 Pinot Blanc, Leon Beyer, Elsace, Frankrijk

**
Luchtig Soepje van Asperges gepocheerd Hoeve-ei | Asperges | gekookte Iberico Ham €. 9.50 a la carte

**
Sous Vide gegaarde Zweedse Buikspek HoiSin | Sojasauce | Ketchup | gecarameliseerde asperge €.24.50 a la carte
2013 Gamay, Louis Latour, Bourgogne, Frankrijk

**

Lamsrump uit New Zealand Risotto | Tuinbonen | Doperwten | Zeekraal| Asperge | Rozemarijnjus €.27.50 a la carte
2016 Montepulciano d’Abruzzo, Italië

**
Assortiment van kazen Limburgse Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood €.14.50 a la carte Rode port Tawny, Delaforce
Of
Friandise Noot | Abrikoos | Bramen | Bosbessen
2016 Muscat de Rivesaltes, Frankrijk €.12.50 a la carte

Aspergemenu 3 Gangen €. 45.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €.52.-
Menu 4 Gangen €. 50.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( aspergesoep )
Menu 5 gangen €. 60.- incl passende wijnen €. 80.- ( kabeljauw, aspergesoep, buikspek, lam )
BoB Wijnarrangement €.12.-