Menukaart

Marcus zijn Zomertruffelmenu
De Tuber Aestivum Vittadini is de zomertruffel, die gezocht mag worden van 1 mei tot 1 september. Ten onrechte wordt gedacht dat de zomertruffel veel minder interessant is dan de wintertruffel. De zomertruffel is een langere tijd voorhanden. De kwaliteit ervan is uitstekend, Al zijn we niet zo gewend in de zomer truffel te eten, toch biedt dit de gastheer of gastvrouw die zijn of haar gasten iets bijzonders wil bieden, een mooie kans.

Terrine van eendenlever en Rilette
Abrikozen | Bieten | Mancha Tea | Truffelmayonaise 2016 Blason d”Elsace ,Leon Beyer , Elsace ,Frankrijk €. 18.- a la Carte
**
Ei | Risotto | Truffel
Gepocheerde Hoeveei | Zomertruffel |Fleur de Sel | 2017 Grüner Veltliner ,Allram, oostenrijk €. 22.- a la carte
**
Ravioli in Olijfolie
Zomertruffel | Tomaten | krokante Serrano Ham | Perzik 2017 Grenache Blanc ,Lanquedoc, Frankrijk €. 23.- a la carte
**
Tongschar Bloemkool | Hazelnoot |Vinaigrette van Paddenstoelen | Truffel 2016 Chardonnay Grand Ardeche ,Louis Latour ,Bourgogne,Frankrijk €. 27.50 a la carte
of
Speenvarkenrib
Knolselderij | Truffeljus | Zilveruitjes 2015 Valmoissine,Louis Latour,Bourgogne,Frankrijk €. 26.- a la carte
**
Panna Cotta Pesto van Koriander | Bessen | Sorbet van Violette wortel en Orange LingotMartin,Rose €. 12.50 a la carte
of
Assortiment van kazen Limburgse Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood Rode Port Tawny ,Delaforce €. 14.50 a la carte

Menu 3 Gangen €. 48.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 60.-
Menu 4 Gangen €. 55.- inclusief passende wijnen €. 75.- ( eendenlever, risotto, tongschar of speenvarken )
Menu 5 Gangen €. 65.- incl passende wijnen €. 90.- ( eendenlever, risotto, ravioli en tongschar of speenvarken )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 1998 -2018

Sashimi van Zalmforel Spitskool | Hangop van griekse Yoghurt | Kummel | Mango 2017 Grenache Blanc,Lanquedoc,Frankrijk €. 17.- a la carte
Of
Gamba’s wildvang Artisjokken |Soja sesam Dressing| WonTon 2017 Grenache Blanc,Lanquedoc,Frankrijk €. 18.- a la carte
**
Sous vide gegaarde Geitenlam (12 uur op 65 graden) tuinbonen | bonenkruid | zwarte Knoflook 2015 La Grange ,Cotes du Rhone, Frankrijk €. 25.- a la carte
Rode poon ‘unagi style Mirin| Sojasauce | Prei van de BBQ |Dashi Fond 2015 La Grange ,Cotes du Rhone, Frankrijk €. 25.- a la carte
**
Noordzee Scholfilet Citroenboter | Ansjovismayonaise | Doperwten 2017 Roero Arneis,Marco Porello,Italië €. 27.50 a la carte
Don Pedro Uruguay Entrecote Regenboog peen | Bosuitjes | Bearnaise | Pommes Gratin 2017 Gamay ,Fessy ,Frankrijk €. 26.- a la Carte
**
Gin Fizz Hazelnoot | gezouten Hazelnoot | Limoencream | GinTonic Creme| Cassis | Aardbeien 2012 Tokay Disznoko,Hongarije €. 12.50 a la carte
Assortiment van kazen Kweepeer | Stroop | Druiven |dadels | Brood Rode Port Tawny , Delaforce €. 14.50 a la carte

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 37.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 52.-
Menu 4 Gangen €. 45.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( geitenlam of poon )
Menu 5 Gangen €. 55.- incl passende wijnen €. 80.- ( schol en entrecote )